Mbappe Real

Real Madrid transfer blow as Mbappe tells PSG. Massi érkezése a Paris Saint-Germainhez komoly spekulációknak ad teret nem kizárt hogy még a nyári átigazolási időszakban nagy eurómiliókat megmozgató szerződéseket eredményez.


According To Marca Real Madrid Will Have To Sit Back And Wait Until Summer Of 2021 To Able To Make Their Move For Kylian Mbap Fox Sports Kylian Mbappe La Liga

A spanyol Marca arról ír hogy pénteken bejelentheti Kylian Mbappé érkezését a Real Madrid.

Mbappe real. A Real Madrid öltözőjében is nagy az izgalom vidáman élik a piac utolsó napjait mielőtt kiderül hogy a PSG sztárja riválisból csapattárssá válik-e ebben a szezonban. A Real Madrid 160 milliót tett le az asztalra Mbappé-ért Átigazolási hírek. Ebből 160 milliót adnának Mbappéért.

A Real Madrid öltözője csak úgy zsong a várakozástól. Francia és spanyol lapok szerint most már nyitott lenne a Psg a csatár eladására. A Real Madrid labdarúgócsapata újabb ajánlatot tett Kylian Mbappéért amelyet a Paris Saint-Germain már nem utasított el így megkezdődhetnek az érdemi tárgyalások a két klub között.

Mielőtt robbant volna a bomba hogy Lionel Messi a Paris. Az AS ezzel együtt kiemeli hogy amennyiben a. Real Madrid have made a 160m euros 137m bid to sign Paris St-Germain forward Kylian Mbappe.

Real Madrid make improved 1456m offer but Paris Saint-Germain stand firm. At the beginning of the year Real Madrid was reported to have debts of 901 million. Ha a Madrid nyáron be tudja biztosítani Kylian érkezését akkor már csak egy hely marad a támadóhármasban.

A Real Madrid szurkolók reménykedhetnek a héten a klub megtette az első komolyabb ajánlatát a PSG felé. PSG to open Real Madrid talks over Kylian Mbappe. A PSG a jelek szerint elfogadhatta a spanyol királyi klub utolsó ajánlatát ami szerint 17010 millió eurót fizetnek a spanyolok a francia világbajnok támadó játékjogáért.

Jövő nyáron Haalandot 75 millió euróért hoznák el ez azonban 90 millióra is emelkedhet. A madridiak eddig nem akartak összecsapni a PSG-vel ugyanakkor nem mondtak le arról hogy szintet lépjenek a tárgyalásokkal. A PSG ajtót nyitott Mbappé előtt.

Az eredeti tervek szerint a francia világbajnokot már idén vinnék a norvég csatárt pedig jövőre. Im staying According to reports Kylian Mbappé and PSG sporting director Leonardo have told the Parc des Princes squad the Real. It has not signed a player for a fee since 201920 and has managed to bring in 180 million in player.

A francia világbajnok akinek még egy évig érvényes a szerződése így jövő nyáron szabadon igazolhatóvá válik korábban többször is kijelentette hogy a Real Madridba vágyik és amint lehet távozik a PSG-től. Kylian Mbappe is into the last year of his contract at. A Real Madrid minden eddiginél közelebb került Mbappé szerződtetéséhez.

Az átigazolások mindentudója Fabrizio Romano arról posztolt a Twitteren hogy holnap reggel esik át Mbappé. A Marca keddi címlapja. A LEquipe francia lap információja szerint a madridi egyesület ezúttal már 17010 millió eurós ajánlattal jelentkezett miután.

Mi lesz ha Mbappé átigazol a Real Madridhoz. A Real Madrid két játékost kiemelten le szeretne igazolni a következő években ők Kylian Mbappé és Erling Haaland. According to reports from El Chiringuito via Diario AS the Parisians have accepted defeat in their attempts to convince Mbappe to sign a.

A spanyolok előnyben vannak mert pontosan tudják hogy Mbappé innen nem fog. A Real Madrid élén Florentino Perez elnökkel a hírek szerint csak egy ajánlatot készül tenni Mbappé játékjogáért s abban bízik hogy erre rábólint a párizsi sztárklub. The La Liga club made the offer on Sunday and Paris Saint-Germain are yet to.

A Real Madrid támad Mbappé hétfőn nyilatkozik jövőjéről. Nem unatkozott a a futball világa kedd éjszaka a nemzetközi sajtó. A sorrend viszont gyorsan megváltozhat ha Mbappé a nyáron nem jön Madridba akkor az első számú célpont Haaland lesz és gyors megállapodást.

Real Madrid have made a 137m 160m bid to sign Kylian Mbappe from Paris Saint-Germain. Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Real Madrid augusztus 24-én este letett egy 160 millió eurós átigazolási ajánlatot a PSG asztalára Kylian Mbappé leszerződtetése kapcsán. Így komoly játékosmozgások indulhatnak be a héten Mbappé távozása Ronaldóra is hatással lehet.

A Real Madridnak 200 millió eurója van igazolásokra. Mivel a Real Madrid és a PSG elnöke jó kapcsolatot ápolnak egymással lehetséges hogy a sejk fog először lépni az ügyben. The French World Cup winner 22 joined PSG in 2017 in.

Paris Saint-Germain will begin transfer talks with Real Madrid over a deal for Kylian Mbappe this week.


Real Madrid Are Ready To Pay 400m Euros For Kylian Mbappe Real Madrid Latest Sports News Madrid


Welcome Mbappe The Announcement All Real Madrid Fans Are Waiting For Real Madrid How Are You Feeling Just Do It


Real Madrid Doit Payer Kylian Mbappe Un Salaire De 12 8 M Si Elles Doivent Signer L Etoile Francais De Paris Saint Germain Kylian Mbappe Football L Equipe


Soccer Design Mbappe No Va Al Real Madrid Ronaldo Real Madrid Football Design Real Madrid


Mbappe Equipo Real Madrid Fichajes De Futbol Fotos De Futbol


Streka Wa Psg Na Ufaransa Kylian Mbappe 20 Amebainisha Kuwa Anaweza Kuihama Klabu Yake Katika Kipindi Hiki Cha Usaj Kylian Mbappe Real Madrid Captain America


Cristiano Ronaldo Kylian Mbappe Gif Cristianoronaldo Kylianmbappe Ronaldoandmbappe Discover Share Gifs Kylian Mbappe Cristiano Ronaldo Ronaldo


Mbappe Is The Name At The Top Of Real Madrid S Shopping List But The France Forward Will Be Difficult To Land And May Be Out Of Reach Psg Olympics Real Madrid


Ut67rbupvlcldm


Kylian Mbappe S Instagram Photo Tbt Everyone Is Talking But Nobody Knows Miss My Team Psg Kylian Mbappe Latest Football News Psg


Fypafp2ivalllm


Mbappe Barcelona Football Soccer Pictures Madrid Wallpaper


Kylian Mbappe On Twitter Kylian Mbappe Football Players Photos Jersey Boys


Here S Why Real Madrid Want Kylian Mbappe 2020 Real Madrid Madrid Paris Saint Germain


Mbappe Real Madrid Google Zoeken Real Madrid Madrid Podcasts


B R Football On Twitter Kylian Mbappe Football Squads France National Team


A Dream In 2021 Real Madrid Football Kylian Mbappe Barcelona Football


Real Fight Man City For Mbappe As They Rate The Psg Ace More Highly Than Neymar Kylian Mbappe Psg Neymar


Mbappe Real Madrid Football Soccer Players Football Players

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Mbappe Real"

Posting Komentar